Uitnodiging afsluitdag Sporting S
zaterdag 6 juli 2019

Dit jaar is tijdens de afsluitdag iedereen die zich betrokken voelt bij Sporting S van harte uitgenodigd op zaterdag 6 juli 2019. Zegt het voort of stuur de uitnodiging door!

Sport en spel
Dit jaar mag iedereen meedoen met het Sport en Spel gedeelte. We zullen elkaar uitdagen in het trefbal, paaltjesvoetbal, boter-kaas-en-eieren en Jeux des Boulles. Ofwel voor jong en oud wat wils! Onder de aanwezigen zullen verschillende teams gemaakt worden. Bij elk onderdeel is er een badeendje te winnen voor de badeendjesrace. De prijs die hierbij gewonnen kan worden is nog een grote verassing, maar zeker de moeite waard!

Badeendjesrace
Dit jaar geen koe die op het veld zal schijten. Na twee succesvolle jaren blazen we leven in een andere discipline. Een badeendjesrace, dit beloofd legendarisch te worden! Iedereen is welkom en de badeendjes worden ter plekke verkocht.

Programma
17:00             Start Sport en Spel
19:00             Prijsuitreiking en start ‘Badeendjesrace’
23:00             Verwacht einde

Overige activiteiten
Naast het sport&spel en de badeendjesrace zal er ook een drankje en een hapje aanwezig zijn zodat we nog lang van het avondzonnetje kunnen genieten. Om zo het seizoen op een mooie manier af te sluiten.

Met vriendelijke groeten,
Activiteitencommissie Sporting S

Fan-avond:
Fan-avond SV Sporting S

Prutmarathon:
Prutmarathon inschrijvingen 2019

Nieuwsbrief: 
Nieuwsbrief SPS IV