Activiteiten Commissie:

Commissie Groen en Onderhoud:
Brengt van de technische installaties van het gebouw up to date, zodat het energieverbruik weer overeenkomt met het verbruik van een moderne sporthal. Dus verwarmen en verlichten zoveel mogelijk volgens de laatste normen. Voor zover mogelijk is in ons gebouw. Hierbij wordt gekeken naar de verwarming en dan in combinatie de afzuiging. Dus alléén afzuigen als het nodig is, in verband met kwaliteit van de in te ademen lucht.

De verlichting brand ook alléén als het nodig is, bewegingsmelders voorkomen onnodig branden. Verlichting die veel brand van LED voorzien.

Ook wordt onderzocht of gebruik van zonnepanelen haalbaar is, om energie te kunnen besparen.

Daarnaast houden we in de groeitijd het groen bij, direct rondom onze gebouwen.

Sponsor Commissie:
Sponsoring laat sporthart dorp steviger kloppen

Schermerhorn is van oudsher een actief dorp met tal van verenigingen. Sinds jaar en dag zijn de sporten Handbal, Voetbal, Zaalvoetbal, Biljart en Badminton ondergebracht in de omnisportvereniging Sporting S. Voor het dorp Schermerhorn is Sporting S de grootste vereniging die voor velen ook een ziel van het dorp is waar naast sport ook ‘samenleven’ en ‘samenzijn’ belangrijke waarden vormen. Sporting S is voor velen,  jong en oud, een verbindende schakel in de gemeenschap Schermerhorn.

Een grote groep leden en vrijwillgers is opgestaan om de sportclub nieuw leven in te blazen en de maatschappelijke functie van Sporting S zo te behouden voor het dorp. Samen sport beleven of de club als ontmoetingsplaats. Dat moet zo blijven, vinden wij. Samen met alle sportieve ondernemers en ondernemende sportievelingen hopen we de club ook weer financieel gezond te krijgen en vooral te houden.

Sponsor-mogelijkheden
Onderstaande sponsorpakketten kunnen wij u aanbieden:

Partner van Sporting S.
Wie partner is van Sporting S draagt samen met andere bedrijven het hoofdsponsorschap van de club. Op een groot bord bij de entree worden alle partners benoemd. Verder zijn er uitingen op de tv in de kantine en op de website. De partners zijn samen de kledingsponsor van de 1e elftallen.

Bordsponsor buitenterrein complex.
Rondom het parkeerterrein bieden wij sponsormogelijkheden op de hekken langs het parkeerterrein. Er is bijna alle dagen iets te beleven op ons complex, dus aandacht gegarandeerd.

Bordsponsor voetbalveld en / of handbalveld
Een reclamebord langs het voetbalveld of het handbalveld.

Sporthal-sponsoring
In de sporthal een reclame-uiting op een sticker aan de wand.

Shirtsponsor van teams veldvoetbal / zaalvoetbal / handbal.

Balsponsor van handbal, voetbal of zaalvoetbal

Deursponsor / barkruksponsor / shuttlesponsor / biljartbalsponsor / watjewil-sponsor

Meer informatie?
Mail: sponsor@svsportings.nl
Bel met Leon Appelman: 06 15 21 73 66
Sponsorcommissie Sporting S: Wendy Oud, Jacco de Groot, Jan Jonk, Frits Jonk, Rogier Borsjes, Leon Appelman & Barry Vendel.

Spieren voor Spieren
Wij hebben het sponsorschap van Sporting S verbonden aan een sportief en maatschappelijk breed gedragen goed doel. Elke sponsoring wordt met 10% bijdrage aan Spieren voor Spieren verhoogd.

Kinderen moeten onbezorgd kunnen rennen, spelen en sporten. Voor zo’n 20.000 kinderen in Nederland is dit niet vanzelfsprekend. Zij hebben een spierziekte en dat beperkt hen in alles wat ze willen en kunnen. Wij vinden dat ieder kind met een spierziekte spierkracht en dus spierballen verdient. Wij geloven dat we samen met medisch specialisten, het bedrijfsleven en alle (top)sporters in Nederland kunnen zorgen voor een betere kwaliteit van leven van kinderen met een spierziekte en hun gezin en hen een beter perspectief voor de toekomst kunnen bieden. Onze missie is om samen een vuist te maken en alle spierziekten bij kinderen de wereld uit te helpen